Food Tour Delft

een smakelijke Hollandse food tour en verkenning Delft

Een fantastische Food Tour in Delft om de lokale specialiteiten en de Nederlandse eetcultuur te ervaren. Een unieke manier om een stad te leren kennen en extra bijzonder voor uw buitenlandse gasten, die zo  de Nederlandse eetcultuur en Delft ervaren. In een rustig tempo wandelt u tijdens de Food Tour door het historisch centrum van Delft en vertelt onze gids de leukste verhalen over de stad. U maakt kennis met lokale ondernemers en proeft met plezier van hun specialiteiten. Er worden meerdere stops gemaakt en achter iedere hap of snack zit een mooi of leuk verhaal.

Internationale gasten voelen zich voor een dag ‘Nederlander’ en de lokale toerist ontdekt alle Delftse lekkernijen. We eindigen de Food Tour in Delft altijd met een Delfts gebrouwen biertje. Want wist u dat 500 jaar geleden, de grootste bierindustrie van Holland in Delft was te vinden?

In de vrijblijvende offerte geven wij aan wat er allemaal bij de Food Tour in Delft is opgenomen. U kunt zelf een starttijd bepalen, al raden wij een tijd rond  11.00 uur of 15.00 uur aan (wanneer alle Delftse ondernemers open zijn). Wij maken er in ieder geval een smaakvolle en echt Hollands ‘gezellige’ dag van! Voor een mooie kennismaking in de avond, raden wij onze Walking Dinner Tour aan.

prijs groepsuitje

€ 45,00 p.p. incl 21% VAT
Minimaal 6 personen

inclusief

- Veel Hollandse verrassingen
- Enthousiaste lokale gids

programma - DUur: 3 tot 3,5 uur

- Duur tour afhankelijk aantal deelnemers
- Kies je eigen starttijd

alvast een klein voorproefje?

Waar wij zeker niet aan voorbij zullen gaan is deze Delftse Bakkerij! Alleen al de locatie zit vol historie en hier gaan wij zeker ook wat de specialiteiten proeven! Klik op 't broodje.

andere leuke uitjes in delft

smakelijk criminele avond

narcos diner

hoogtepunten van delft

the delft experience

culinair & cultureel delft

walking dinner delft