Fotoworkshop in Delft

leer professioneel fotograferen met uw smartphone

Altijd willen weten hoe je met een smartphone betere en meer creatieve foto’s kunt maken en welke instellingen je foto’s naar een hoger niveau tillen? Ga mee met onze professioneel fotograaf Dick Vervaart en ontdek de vele mogelijkheden van uw smartphonecamera. 

Delft is het perfecte decor om meer uit uw camera te halen. Prachtige geveltje, sfeervolle pleintjes en de mooiste gevelstenen. Maar hoe breng je dit alles juist in beeld? Na ontvangst met koffie & gebak leert u de basisprincipes en vele mogelijkheden van uw smartphone kennen.  Hierna gaat u met onze fotograaf direct uw opgedane kennis in de praktijk brengen. Na de lunch gaat u een nieuw deel van de mooie stad verkennen en krijgt u handige tips om uw technieken te verbeteren.

Onze fotoworkshop in Delft is voor de beginnende of minder ervaren fotograaf. Wij organiseren de workshop op vaste data met open inschrijving. Wilt u de fotoworkshop als groepsuitje boeken op een voor u gewenste datum, stuur ons dan een bericht via ons contactformulier.

data workshop / open inschrijving

zondag 11 oktober
zondag 25 oktober

prijs groepsuitje

€ 53,50 p.p. incl 21% btw
6 - 12 deelnemers

inclusief

- Professionele begeleiding/docent
- Koffie & gebak
- Drankje na afloop

excl. lunch / locatie wordt vooraf geboekt.

programma - DUUR: 6 UUR

10:00 - 10:30 : Koffie met gebak
10:30 - 12:30 : Uitleg en foto-opdracht
12:30 - 13:30 : Lunch
13:30 - 15:30 : Vervolg workshop
15:30 - 16.30 : Drankje & nabespreking

gerelateerde groepsuitjes

crimespel & 3-gangen diner

narcos diner

volledig dagarrangement

the delft experience

cultureel & culinaire avond

walking dinner tour

Startpunt groepsuitje

historisch centrum

Het kan per groepsuitje verschillen waar het programma begint. Het zal altijd een locatie in het historisch centrum zijn. Onze gids of begeleider zal u altijd warm onthalen.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.