Spel Diner Delft

Smakelijk criminele spel avond in delft inclusief diner

Een zeer bekende Zuid-Amerikaanse drugsbaron is vermoord in Delft! Een anonieme getuige zag deze ‘El Chapo’ net voor de moord met een verdacht pakket lopen. Gaat het hier mogelijk om een uit de hand gelopen drugsdeal. De landelijke politie is ervan overtuigd dat het hier om een ‘ripdeal’ gaat. Wie heeft de moord gepleegd en waar zijn de drugs gebleven? Spannend spel in Delft waarbij je in kleine rechercheteams de moordenaar probeert te traceren en de locatie van de drugs te achterhalen? Het spel wordt afgewisseld met een heerlijk 3-gangen diner bij een gezellig restaurant in Delft.

De avond begint met de eerste gang van jullie diner in Delfts restaurant. Onze spelbegeleider zal de groep hierna indelen in kleine rechercheteams. Ieder team ontvangt dan een politiedossier en onderzoeksmateriaal. Tijd is van het grootse belang! Gedurende het spel verdien je punten, krijg je hints en worden de teams uitgedaagd om de strijd met elkaar aan te gaan. Na smakelijke onderbrekingen volgt nog een afsluitende prijsuitreiking.

Het is mogelijk om uw diner bij 3 verschillende Delftse restaurants te nuttigen. Geef deze wens alleen even aan bij uw offerte aanvraag. Het Narcos groepsuitje kan ook voor overdag met lunch geboekt worden of alleen als los spel. Wij zullen in ieder geval garant staan voor een geweldige dag in Delft!

prijs uitje

€ 67,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen

inclusief

- 3-gangen diner
- 2 drankjes & kopje koffie/thee
- Narcos spelmateriaal per team
- Uitstekende begeleider(s)
- Prijs voor het beste onderzoeksteam

programma - DUUR: 5 UUR

17:30 - 18:30 : Voorgerecht met drankje
18:30 - 19:45 : Narcos Game 1
19:45 - 20:45 : Hoofdgerecht met drankje
20:45 - 21:45 : Narcos Game 2
21:45 - 22:30 : Nagerecht met kopje koffie & prijsuitreiking

gerelateerde groepsuitjes

culinair & cultureel delft

walking dinner tour

uniek spel & 3-gangen lunch

balthasar lunch

crimineel 3-gangen lunch

narcos lunch

Startpunt groepsuitje

historisch centrum

Het kan per groepsuitje verschillen waar het programma begint. Het zal altijd een locatie in het historisch centrum zijn. Onze gids of begeleider zal u warm onthalen.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.