Groepsuitje Delft met spel 2

crimineel groepsuitje in delft inclusief 3-gangen lunch

Een zeer bekende Zuid-Amerikaanse drugsbaron is vermoord in Delft! Een anonieme getuige zag deze ‘El Chapo’ net voor de moord met een verdacht pakket lopen. Gaat het hier mogelijk om een uit de hand gelopen drugsdeal. De landelijke politie is ervan overtuigd dat het hier om een ‘ripdeal’ gaat. Alleen is het niet duidelijk wie er achter de moord zit en waar de drugs zijn gebleven. Lukt het jullie om tijdens dit groepsuitje in Delft om de moordenaar te traceren en de locatie van de drugs te achterhalen? 

Het groepsuitje start in een Delfts restaurant, waar jullie worden ontvangen door onze spelbegeleider. Na het voorgerecht wordt het spel uitgelegd en wordt de groep in kleine rechercheteams ingedeeld. Ieder team ontvangt hierna een politiedossier en onderzoeksmateriaal. Tijd is van het grootse belang! Gedurende het spel verdien je punten, krijg je hints en worden de teams uitgedaagd om de strijd aan te gaan met collega’s, familie en vrienden. Het spel wordt afgewisseld met lekkere gerechten en afgesloten met een prijsuitreiking.

Het is mogelijk om uw gerechten bij drie verschillende Delftse restaurants te nuttigen. Maak deze wens alleen kenbaar bij uw aanvraag.  Het Narcos spel kan ook geboekt worden zonder lunch of zelfs met diner. Wij zullen garant staan dat u met uw groepsuitje in Delft een geweldige dag zult beleven!

prijs uitje

€ 59,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 8 personen

inclusief

- 3-gangen lunch
- 2 drankjes & kopje koffie/thee
- Narcos spelmateriaal per team
- Uitstekende begeleider(s)
- Prijs voor het beste onderzoeksteam

programma - DUUR: 5 UUR

12:30 - 13:30 : Voorgerecht met drankje
13:30 - 14:45 : Narcos Game 1
14:45 - 15:45 : Hoofdgerecht met drankje
15:45 - 17:00 : Narcos Game 2
17:00 - 17:30 : Nagerecht met kopje koffie & prijsuitreiking

gerelateerde groepsuitjes

criminele dineravond

narcos diner

uniek spel & 3-gangen lunch

balthasar lunch

volledig dagarrangemetnt

the delft experience

Startpunt groepsuitje

historisch centrum

Het kan per groepsuitje verschillen waar het programma begint. Het zal altijd een locatie in het historisch centrum zijn. Onze gids of begeleider zal u warm onthalen.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.