THE DELFT EXPERIENCE

het perfecte dagje uit in Delft voor uw groep

Alle highlights en nog een vrije namiddag in delft

Geniet van alle hoogtepunten in Delft met dit cultureel en smakelijk dagje uit in de Prinsenstad. U begint uw dag met koffie en appeltaart in het hart van het prachtige historisch centrum van Delft. Onze lokale stadsgids haalt u op voor een privé rondleiding in de Nieuwe Kerk, bekend om de Koninklijke grafkelders en het praalgraf van Prins Willem van Oranje.

Het dagje uit in Delft vervolgt met een stadswandeling waarbij de mooiste locaties worden aangedaan inclusief Het Prinsenhof. De gidsen van StadsgidsDelft delen leuke historische verhalen en anekdotes, maar zullen ook altijd een goede indruk geven van het dagelijks leven in de stad. Ter afsluiting wordt u een uitgebreide lunch aangeboden, waarbij keuze is uit huisgemaakte soep met een luxe bol, assortiment beleg en een drankje of onbeperkt thee. Een kwalitatief, zeer smakelijk einde van uw dagje uit.

Na de lunch heeft u zo alle gelegenheid om de historisch stad verder te verkennen en mogelijk de Delftse tips van onze stadsgids te bekijken. Met uw kerkkaartje kunt u nog de Oude Kerk met de ‘Scheve Jan’ bezoeken. Eventueel kunnen wij voor u een bezoek aan Museum Prinsenhof Delft organiseren. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden. 

prijs groepsuitje

€ 39,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 8 personen

inclusief

- Koffie met appeltaart
- Privé stadsgids
- Entreekaart Oude & Nieuwe Kerk
- Stadswandeling
- Luxe lunch met drankje

programma - DUUR: 3,5 UUR

10:30 - 11:00 : Koffie met appeltaart
11:00 - 11:45 : Rondleiding Nieuwe Kerk
11:45 - 13:00 : Stadswandeling Delft
13:00 - 14:00 : Lunch met drankje

gerelateerde groepsuitjes

oranje dagarrangement

prinsheerlijk delft

cultureel & culinair delft

walking dinner tour

uniek spel & 3-gangen lunch

balthasar lunch

Startpunt groepsuitje

restaurant ‘t Koningshuys

U wordt warm ontvangen bij restaurant ‘t Koningshuis voor de start van uw groepsuitje. Onze gids zal u daar ook ophalen voor het vervolg van uw programma.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.