Walking Dinner Den Haag

Ontdek residentiestad den haag met een walking dinner tour

Ervaar sfeervol Den Haag en al zijn smaken tijdens een Walking Dinner Tour door het historisch deel. Een bijzondere manier om de Hofstad met uw gezelschap te leren kennen. De Walking Dinner is het perfecte groepsuitje om een verjaardag, jubileum of reunië te vieren. Maar zeker ook aan te raden als bedrijfsuitje met bijvoorbeeld uw internationale gasten. 

De Walking Dinner start in een gezellig Haags café gelegen aan het bekendste plein van Den Haag. U ontmoet daar ook uw privé gids, die u na het drankje meeneemt voor de eerste verkenningstocht. Voor StadsgidsDelft staat centraal dat u een plezierige avond zult beleven en niet wordt overgoten met saaie en droge feitjes over de stad. Halverwege wordt er een stop gemaakt voor een heerlijk voorgerecht. De tweede wandeling wordt afgesloten in een mooi restaurant in de buurt van het prachtige Lange Voorhout, om dan van de rest van uw avond met elkaar te genieten.

De tijden voor het programma zijn in overleg aan te passen en met alle dieetwensen kan rekening worden gehouden. De geselecteerde restaurants worden altijd eerst met u besproken en zijn te wijzigen. Wij garanderen een mooie avond in Den Haag. Wij bieden dit programma natuurlijk ook aan in Delft en Sleutelstad Leiden.

www.rondleidingdenhaag.nl

Kijk ook eens op onze lokale website voor Den Haag met alle rondleidingen en groepsuitjes in de Residentiestad.

prijs groepsuitje

€ 67,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen

inclusief

- 1 café & 2 restaurants
- 3-gangen diner
- 3 drankjes
- Privé stadsgids

programma - DUUR: 5 UUR

17:30 - 18:00 : Drankje & ontvangst Haags café
18:00 - 19:00 : Stadswandeling met gids
19:00 - 19:45 : Voorgerecht met drankje
19:45 - 20:45 : Vervolg stadswandeling
20:45 - 22:30 : Hoofd- & nagerecht incl. 2 drankjes

gerelateerde groepsuitjes

bijzonder avondje uit delft

walking dinner delft

volledig dagarrangement

the delft experience

uniek spel & 3-gangen lunch

balthasar lunch tour