Walking Dinner Leiden

prachtige Walking Dinner in sleutelstad leiden

Ervaar en geniet van Leiden tijdens een heerlijke Walking Dinner Tour. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar de Sleutelstad is een bezoek meer dan waard. De mooiste hofjes, de oudste universiteit van Nederland, sfeervolle pleintjes en zo kunnen we nog even doorgaan. De Walking Dinner brengt je naar alle hoogtepunten van de stad en je geniet van je diner op verschillende locaties. De tour is een uniek uitje om een verjaardag, jubileum of reunië te vieren. Maar zeker ook aan te raden als bedrijfsuitje met bijvoorbeeld uw internationale gasten. 

Uw groep wordt door onze gids verwelkomd in een gezellig Leids café, aan de rand van het historisch centrum. Na het drankje gaat u met onze Leidse gids de prachtige historische stad verkennen. Voor StadsgidsDelft staat centraal dat u een plezierige avond zult beleven en niet wordt overgoten met saaie en droge feitjes over de stad. Halverwege wordt er een stop gemaakt voor een heerlijk voorgerecht bij de oude Burcht en de tweede wandeling wordt afgesloten in een mooi restaurant in het Pieterskwartier, om dan van de rest van uw avond met elkaar te genieten. 

De tijden voor het programma zijn in overleg aan te passen en met alle dieetwensen kan rekening worden gehouden. De geselecteerde restaurants zijn altijd in overleg met u. Wilt u Leiden alleen verkennen met privé dan is dat natuurlijk mogelijk (meer info). 

prijs groepsuitje

€ 67,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen

inclusief

- 1 café & 2 restaurants
- 3-gangen diner
- 3 drankjes
- Privé stadsgids

programma - DUUR: 5 UUR

17:30 - 18:00 : Drankje & ontvangst Haags café
18:00 - 19:00 : Stadswandeling met gids
19:00 - 19:45 : Voorgerecht met drankje
19:45 - 20:45 : Vervolg stadswandeling
20:45 - 22:30 : Hoofd- & nagerecht incl. 2 drankjes

gerelateerde groepsuitjes

bijzonder avondje uit delft

walking dinner delft

volledig dagarrangement

the delft experience

uniek spel & 3-gangen lunch

balthasar lunch tour