ontspannen verkenning en verwennerij in historisch delft

Smul van een 3-gangen lunch in drie Delftse restaurant, geniet van een rondvaart door de historisch grachten en ga op verkenning met onze Delftse stadsgids. Een bijzonder middagje uit in Prinsenstad Delft.

Wat kunt u van dit bijzonder groepsuitje in Delft verwachten? Uw groep wordt ontvangen in een sfeervol Delfts restaurant, waar u zult genieten van een heerlijk voorgerecht. Daar maakt u ook kennis met uw persoonlijke stadsgids, die u meeneemt voor een rondvaart door het oude centrum van Delft. Geniet op ontspannen wijze van de mooie stad en luister naar de leukste verhalen en anekdotes over Delft. Na de rondvaart wandelt u naar het volgende restaurant, voor een heerlijk hoofdgerecht. Voldaan verkent u hierna met onze gids de sfeervolle binnenstad. Het uur vliegt voorbij en is het tijd om ter afsluiting te smullen van een grand dessert! 

Alle restaurants zijn in overleg en u kunt vooraf een keuze maken uit geselecteerde gerechten en met alle dieetwensen wordt rekening gehouden. De tijden van het programma zijn naar wens aan te passen. Let goed op bij andere aanbieders, want alleen bij ons zijn 3 drankjes en btw inclusief. 

prijs groepsuitje

€ 69,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen

inclusief

- 3 restaurants
- 3-gangen lunch
- 2 drankjes & kopje koffie/thee
- rondvaart (april t/m oktober)
- privé stadsgids

programma - DUUR: 5 UUR

12:00 - 13:00 : Voorgerecht met drankje
13:00 - 14:00 : Rondvaart
14:00 - 15:15 : Hoofdgerecht met drankje
15:15 - 16:15 : Stadswandeling met gids
16:15 - 17:00 : Nagerecht met kopje koffie

gerelateerde groepsuitjes

crimespel & 3-gangen diner

narcos diner

volledig dagarrangement

the delft experience

cultureel & culinaire avond

walking dinner tour

Startpunt groepsuitje

historisch centrum

Het kan per groepsuitje verschillen waar het programma begint. Het zal altijd een locatie in het historisch centrum zijn. Onze gids of begeleider zal u altijd warm onthalen.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.