kickbike tour

actieve verkenningstocht door delft

sportieve ontdekking van het prachtige centrum van delft

Rol met de lichte Kickbikes door historisch Delft en zie in korte tijd meer dan te voet. Een super teamuitje en vooral leuk tijdens de zonnige maanden. Na een goede instructie door onze gids, gaan we in een goed tempo, richting de vele bezienswaardigheden, zoals naar verborgen hofjes en de prachtige Oostpoort. Meerdere stops worden gemaakt om even bij te komen en rustig naar de boeiendste verhalen en anecdotes van onze gids te luisteren. Plezier staat altijd voorop en de gids houdt de groep goed in de gaten en zal wanneer nodig het tempo aanpassen.

Bij een langere tocht raden wij aan is om halverwege een drankje of klein hapje te nuttigen, om zo even bij te komen van de sportieve verkenning. Neem gerust contact op voor meer informatie en/of aanvullende mogelijkheden. Tot snel in Delft!

lokale, ervaren stadsgids

Wij brengen de geschiedenis weer tot leven en geven een frisse kijk op het leven in de historische stad.

uit te breiden

Alle rondleidingen zijn uit te breiden met een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties.

huur kickbike

Wij huren de Kickbikes van Gasterij 't Karrewiel en de kosten zijn € 7,00 p.p. De Kickbike tour begint en eindigt daarom op de Paardenmarkt nr. 74.

onze prijs per gids:

60 MINUTEN : € 59,50 incl 21% btw
€ 20,00 voor ieder extra half uur.
max. 15 personen per gids voor de beste ervaring.

impressie

Startpunt kickbike tour

paardenmarkt 71

De Kickbike tour start bij Gasterij ‘t Karrewiel waar wij de kickbikes voor u huren. Daar ontmoet u uw gids en na een korte uitleg en veiligheidsinstructie start de tour. Het programma eindigt ook op dezelfde locatie. Het is mogelijk om te parkeren op de Paardenmarkt. Meer info vindt u hieronder bij ‘Bereikbaarheid’.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt de Paardenmarkt, volgt u de P-route naar Marktgarage. Bij deze garage ga je de Koepoortbrug over en sla direct rechtsaf. Rij rechtdoor en ga linksaf bij de Doelenstraat, hierna krijgt u de Paardenmarkt aan uw rechterkant.

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.

gerelateerde uitjes

sterke verhalen tour

broodje aap delft

dagprogramma

the delft experience

spannend groepsspel

narcos delft