spel & rondleiding met de gekste verhalen over delft

prijs spel:

€ 16,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 8 personen
Duur spel : 1,5 uur

inclusief

- Drankje na afloop
- Gids & Spelleider
- Spelmateriaal
- Prijs voor slimste deelnemer(s)

uit te breiden

Dit spel is uit te breiden met extra drankjes, een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties.

Bent u goedgelovig of trapt u nergens in? Laat uw groep meenemen voor een komische rondleiding door Delft, en luister naar de meest sterke verhalen over onze stad. Maar wat is werkelijk waar of gewoon een sterk broodje aap verhaal! 

Het spel wordt uitgevoerd als één groep met gids/spelleider. Bij groep groter dan 15 personen wordt er een extra gids ingezet. Deelnemers ontvangen een antwoordformulier en luisteren gedurende de tocht goed naar de meest gekke en sterkste verhalen over Delft. Verhalen die soms al honderden jaren bekend zijn in de stad. Het is aan u de taak om te achterhalen welke verhalen een echt ‘broodje aap’ verhaal zijn. Onze enthousiaste gids zorgt voor de een leuke tour, die afgesloten wordt in een gezellig Delfts café met een prijsuitreiking. Wie heeft de verhalen het beste door en strijkt er met de eer? 

Een komische tocht door Delft voor wie op een andere manier naar de geschiedenis van de stad wilt kijken. Leuk als teamuitje en het laat genoeg ruimte over voor andere activiteiten in de stad.

gerelateerde groepsuitjes

crimineel spannend spel

narcos delft

teamspeurtocht

click-it delft

uniek historisch spel

schedel van balthasar

Startpunt spel

voor de nieuwe kerk

In het hart van het historisch centrum staat de grootste kerktoren van de stad. Een mooi en makkelijk vindbaar startpunt het spel. Onze gids zal u voor de kerk warm onthalen. Wilt u het spel liever starten vanaf andere locatie, dan is dat mogelijk.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.