met camera op zoek naar verborgen schatten in delft

Ga op zoek naar de mooiste en meest verborgen ‘schatten’ van Delft. Maar probeer dit eens met alleen een 300 jaar oude stadskaart en wat cryptische omschrijvingen. Click-it Delft zorgt voor een leuke teamstrijd en waarbij het hele historisch centrum van Delft wordt verkend.

Uw groep wordt in teams ingedeeld en ontvangt van onze spelleider uitleg, een rugzak met oude stadskaart, camera, spelformulier en versnapering. Gevonden locaties worden op camera vastgelegd en bonusopdrachten kunnen belangrijke extra punten opleveren. Het spel eindigt met een drankje en prijsuitreiking in een gezellig café in Delft. 

Het spel is geschikt voor jong en oud, maar de wandelschoenen zijn nodig. Starten met een drankje vooraf is mogelijk en spel is prima te combineren met een lekkere lunch. Wij stellen dit graag op maat voor u samen.

prijs spel:

€ 25,00 p.p. incl 21% btw
Minimaal 8 personen
Duur spel : 2 uur

inclusief

- Drankje na afloop
- Rugzak met spelmateriaal & snack per team
- Uitstekende begeleider
- Prijs voor het beste speurteam

uit te breiden

Dit spel is uit te breiden met extra drankjes, een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties of bekijk onderstaande groepsuitjes.

gerelateerde spellen

spannend crimineelspel

narcos delft

uniek historisch spel

schedel van balthasar

sterke verhalen tour

broodje aap delft

Startpunt spel

voor de nieuwe kerk

In het hart van het historisch centrum staat de grootste kerktoren van de stad. Een mooi en makkelijk vindbaar startpunt het spel. Onze gids zal u voor de kerk warm onthalen. Wilt u het spel liever starten vanaf andere locatie, dan is dat mogelijk.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.