een uniek historisch moordspel in delft

Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de moord op Willem van Oranje. Alleen één groot raadsel is nooit opgelost! Een dag na de onthoofding van Balthasar Gerards, de moordenaar van de Prins, is het hoofd kort na de executie verdwenen. Nooit is duidelijk geworden wie er achter de verdwijning zat. Ontrafel jij met je team dit mysterie?

Volg het spoor van Professor A. Nieuwenhuizen, die het zijn levensmissie had gemaakt om de schedel te vinden. Helaas is hij gedurende zijn zoektocht plotseling verdwenen. Alles wat hij als aanwijzing achterliet is zijn attachékoffer. Kan jouw team de raadsels die hij achterliet kraken en ontdekken wat er met de professor is gebeurd en wie weet,…..vinden jullie de schedel van Balthasar!

Groep wordt in kleine onderzoeksteams opgedeeld en ontvangen van onze begeleider instructie en een koffer met spelmateriaal. Tijdens het spel hou je contact via WhatsApp voor extra aanwijzingen en bonusopdrachten. Het spel is in twee delen opgedeeld, zodat er tijd is voor een inclusief drankje tussendoor in een gezellig Delfts café. Hier zullen wij ook het spel afsluiten met een drankje en prijsuitreiking. Welk onderzoeksteam zal met de eer strijken als winnaar van Delfts meest originele spel!

prijs spel:

€ 29,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen
Duur spel : 3,5 uur

inclusief

- 2 drankjes
- Spelmateriaal per team
- Uitstekende begeleiders
- Prijs voor het beste onderzoeksteam

uit te breiden

Dit spel is uit te breiden met extra drankjes, een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties of bekijk onderstaande groepsuitjes.

gerelateerde groepsuitjes

crimineel spannend

narcos delft

teamspeurtocht

click-it delft

Smakelijk uniek spel

balthasar lunch

Startpunt spel

voor de nieuwe kerk

In het hart van het historisch centrum staat de grootste kerktoren van de stad. Een mooi en makkelijk vindbaar startpunt het spel. Onze gids zal u voor de kerk warm onthalen. Wilt u het spel liever starten vanaf andere locatie, dan is dat mogelijk.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.