spannend crimineel spel in centrum delft

Een bekende Zuid-Amerikaanse drugsbaron is vermoord in Delft! Een anonieme getuige zag deze ‘El Chapo’ net voor de moord met een verdacht pakket lopen. Gaat het hier mogelijk om een uit de hand gelopen drugsdeal. De landelijke politie is ervan overtuigd dat het hier om een ‘ripdeal’ gaat. Alleen is het niet duidelijk wie er achter de moord zit en waar de drugs zijn gebleven. Lukt het met je rechercheteam om de moordenaar te traceren en de locatie van de drugs te achterhalen?

Jullie worden door onze spelbegeleider ontvangen op de Beestenmarkt en in kleine rechercheteams ingedeeld. Ieder team ontvangt een politiedossier en onderzoeksmateriaal. Tijd is van het grootse belang! Gedurende het spel verdien je punten, krijg je hints en worden de teams uitgedaagd om de strijd aan te gaan met collega’s, familie en vrienden. Het spel wordt afgesloten met een drankje in een gezellig café en maken we bekend wie het beste rechercheteam is geweest en er met de prijs er vandoor gaat.

Het is mogelijk om halverwege het spel een korte pauze in te lassen met extra drankje. Het Narcos spel kan op ieder gewenst tijdstip en dag voor u verzorgd worden. Wij zullen garant staan voor een geweldige dag in Delft!

prijs spel:

€ 25,00 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen
Duur spel : 2,5 uur

inclusief

- Drankje na afloop
- Spelmateriaal per team
- Uitstekende begeleiders
- Prijs voor het beste onderzoeksteam

uit te breiden

Dit spel is uit te breiden met extra drankjes, een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties of bekijk onderstaande groepsuitjes.

gerelateerde groepsuitjes & Spellen

smakelijk crimineel

narcos lunch tour

uniek historisch spel

schedel van balthasar

teamspeurtocht 

click-it delft

Startpunt spel

voor de nieuwe kerk

In het hart van het historisch centrum staat de grootste kerktoren van de stad. Een mooi en makkelijk vindbaar startpunt het spel. Onze gids zal u voor de kerk warm onthalen. Wilt u het spel liever starten vanaf andere locatie, dan is dat mogelijk.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.