wij zorgen voor een warm ontvangst van uw gasten

touroperators

persoonlijke klantgerichte service 

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van tours in Delft, zorgen wij voor een warm ontvangst in Delft. Onze gidsen die o.a zijn aangesloten bij Guidor hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen uit binnen- en buitenland. Wij verzorgen dit in Delft, Den Haag, Leiden en Rotterdam, maar leveren ook gidsen voor tours naar alle toeristische attracties van Nederland. Alsmede de populaire combinatie Delft & Den Haag dag tour.

Wanneer uw reisgezelschap arriveert in Delft zal deze verwelkomd worden door onze gids(en) bij het overeengekomen drop-off point in de stad. Onze gids(en) begeleiden de groep van begin tot eind en zullen altijd inspelen op de interesses van het gezelschap en de tour daar op aanpassen. Onze ervaren stadsgidsen blijven altijd in contact staan met uw chauffeurs/begeleiders, en uw programmatijden aanhouden. 

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor samen met eventueel extra opties voor uw dagprogramma. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

voordelige pakketprijzen:

Geen reserveringskosten
Korting afhankelijk afname

professionele gidsen & begeleiders

- Meertalig gidsen beschikbaar (NL/ENG/DU/FRA/SPA/IT)
- Ervaren begeleiders van reisgroepen
- Beschikbaar voor Delft en Holland Tours

uit te breiden

Delft heeft een ruim aanbod in restaurants voor koffie & gebak of groepsmaaltijden. Entree voor Oude & Nieuwe Kerk, musea of Royal Delft kunnen in pakket worden opgenomen.

bereikbaarheid delft met touringcar

Hampshire hotel – delft centre

Achter het Hampshire Hotel in Delft en snel bereikbaar vanaf rijksweg A4 is er u een Hop on Hop off punt voor bussen. Toegestane parkeertijd is maximaal 30 minuten. Vanaf deze locatie zal onze gids  uw gezelschap naar het historisch centrum begeleiden. Afstand naar hart historisch centrum is 600 meter / 10 min. lopen. 

Mochten er mensen slecht ter been zijn, dan rijdt er in het toeristenseizoen een kleine city shuttle (tuktuk) vanaf het hotel naar het centrum. Er kunnen hier max. 6 personen in vervoerd worden voor € 5,- p.p. (dagkaart). Vooraf reserveren wordt aangeraden.

Chauffeurs kunnen hun touringcar langdurig parkeren aan de Olof Palmestraat en gratis vanaf 19.00 uur aan de Schieweg. Routes worden in de stad duidelijk aangegeven met borden.

 

phoenixtraat – museum prinsenhof Delft

Tegenover Museum Prinsenhof Delft kunnen 3 bussen parkeren om groepen in- of uit te laten stappen. Ook hier geldt een max. parkeertijd van 30 minuten,

Voordeel van deze locatie is dat uw gasten direct het mooiste deel van het historisch centrum inlopen. Het kost de chauffeur iets meer tijd om deze locatie te bereiken en dient vanuit de richting Delft CS aangereden te worden. Direct naast de busstop is een trambaan waarop geattendeerd dient te worden.

Chauffeurs kunnen hierna ook hun bus langdurig parkeren aan de Olof Palmestraat en gratis vanaf 19.00 aan de Schieweg. Routes worden in de stad duidelijk aangegeven met borden.