wie zijn wij? stadsgidsdelft

Wie zijn wij?

In 2010 begon ik als freelance stadsgids in Delft met als doel om de geschiedenis van deze stad tot leven te brengen. Maar de stad heeft meer te bieden dan alleen maar oude verhalen. Delft is een bruisende universiteitsstad met zijn gezellige cafés, leuke restaurants en sfeervolle winkelstraatjes. Het is belangrijk om als gids de bezoeker een goed beeld te geven van het dagelijks leven in de Prinsenstad. Binnen een jaar heb ik mijn eigen eigen gidsorganisatie opgezet in samenwerking met een kleine groep enthousiaste stadsgidsen, waar de stof nog niet op is neergedaald. De stadsgidsen leiden de groepen altijd met veel enthousiasme door Delft en weten goed op de groep in te spelen.   

Voor StadsgidsDelft staat één ding altijd centraal; alles wat wij aanbieden moet een relatie hebben met de geschiedenis en van de stad. Op onze website komen dan ook geen spellen als ‘Ik Hou van Holland’ of ‘Wie is de Mol’, die in iedere stad  uitgevoerd worden en dan ook niets met de stad te maken hebben. De waardering die wij van onze klanten krijgen voor deze aanpak, stimuleert ons om hier mee door te gaan. Met de jarenlange opgebouwde ervaring en persoonlijke benadering zorgen wij voor een unieke belevenis in Delft. 

Namens ons hele gidsenteam, wil ik alle klanten bedanken die samen met ons van Delft hebben genoten. Eén ding is na twee jaar van lock-downs duidelijk geworden….wat hebben wij het gidswerk gemist. Tot snel in Delft!

Randy Boerboom

Heeft u vragen of advies nodig?

Wij zijn ook te vinden op:

wij staan elke dag in delft voor u klaar

beleef de gouden eeuw in delft