rondleiding in delft

ontdek meer met een privé stadsgids in delft

een rondleiding in delft boeken

waar staan wij garant voor

lokale gidsen

Wij werken alleen met gidsen uit Delft en directe omgeving, die met veel enthousiasme en passie de leukste tours van Delft verzorgen.

MEERTALIG

Een rondleiding in Delft is in het Nederlands of Engels mogelijk. Wij hebben ook gidsen beschikbaar die de tour in andere talen verzorgen.

100% tevredenheid

Dankzij de positieve feedback van al onze klanten, kunnen wij met zekerheid garanderen dat u een geweldige dag in Delft zult beleven.

max. 15 personen per gids

Kleinere groepen zorgen voor een meer persoonlijke en betere ervaring. Geen schreeuwende gids met een vlag die u moet volgen.

HIstorie & cultuur

Een goede mix van geschiedenis en cultuur. Geen saaie feitjes, maar een volledig en mooi beeld van de prachtige en levendige stad.

7 dagen p/w beschikbaar

Onze gidsen staan iedere dag voor u klaar. Een rondleiding in Delft of één van de andere steden kan op ieder gewenst tijdstip plaatsvinden.

ontdek meer van delft

Een rondleiding door Delft is de leukste manier om de prachtige stad te ontdekken. U bent bij ons aan het goede adres voor het boeken van een professionele privé gids. Een 1,5 uur durende stadswandeling met privé gids kost €94,50 incl. 21% btw. De populaire historische stadswandeling geeft u een volledig overzicht Delft. Wij bieden ook themawandelingen die dieper ingaan op specifieke onderwerpen. Onze ervaren stadsgidsen staan iedere dag voor u klaar.  Genoten van de stadswandeling, dan kunt u bij ons ook terecht voor stadsgidsen voor o.a. Den Haag en Leiden.

overzicht van onze rondleidingen in delft

alle hoogtepunten van delft

Historisch delft

oranje en de prinsenstad

willem van oranje

leven & werk van VERMEER

johannes vermeer

verken met ons ook de volgende steden

ontdek de residentiestad

O,O, Den Haag

langs hofjes & grachten

sleutelstad leiden

stad van de architectuur 

havenstad rotterdam

boek nu een rondleiding voor uw gezelschap

ERVAAR DE GOUDEN EEUW IN DELFT
veelgestelde vragen
kun je aansluiten bij rondleiding andere groep?

U boekt bij ons alleen privé gidsen en er worden nooit groepen samengevoegd. Een gids stemt de rondleiding specifiek af op de wensen van de groep.

gaat rondleiding in delft door bij minder weer?

De rondleidingen gaat altijd door, dus ook bij regen. Bij extreme weersomstandigheden kan programma worden aangepast of kosteloos geannuleerd.

Blijft de gids wachten als we vertraagd zijn?

Bij vertraging dient u onze gids telefonisch hiervan op de hoogte te stellen. Uw gids zal op u wachten, maar behoudt het recht de tour in te korten.

is de rondleiding fysiek zwaar?

Delft heeft een kleinschalig centrum met slechts korte afstanden tussen de vele hoogtepunten. Onze stadsgids houdt altijd rekening met alle deelnemers in de groep.

betaal ik de gids contant of per factuur?

Vijf dagen voor de geboekte datum ontvangt u van ons een factuur, die binnen 14 dagen dient te worden voldaan. Het staat u vrij om bij tevredenheid onze gids een tip te geven.

kunnen wij ook uit andere thema's kiezen?

De bovengenoemde rondleidingen zijn een selectie van ons aanbod. Onze gidsen hebben een brede kennis en wij stemmen tour graag af op uw interesses.

Staat uw vraag er niet bij? Dan beantwoorden we hem graag per mail

beoordelingen

Simone13-13
Walking dinner tour Delft
Lees verder
Via internet Randy gevonden dus maar afwachten wat ons te wachten stond. En wij werden niet teleurgesteld. Samen met een groep Amerikaanse dames uit Aberdeen heeft hij ons prima rondgeleid. Heel ongedwongen en zeer geduldig. De informatie die hij ons gaf was super en ook de restaurants waren heerlijk. Mocht je op een leuke, ongedwongen manier Delft willen leren kennen raad ik Randy van Stadsgids Delft ten zeerste aan!!
Jacco S
Stadswandeling Delft met spelprogramma ‘Broodje Aap’
Lees verder
Met de zeer enthousiaste gids André een superleuke stadswandeling gemaakt met het spel ‘broodje Aap’ erin verwerkt. Veel geleerd en absoluut waar voor je geld. Van harte aan te bevelen!
Carmen ZZ
Delft op z'n best
Lees verder
Een eerste kennismaking met Delft onder leiding van gids Randy werd door ons gezelschap als bijzonder prettig ervaren. Het begon al bij het leggen van het eerste contact per e-mail: een vlotte reactie waardoor de rondleiding al snel geregeld was. Randy is een ervaren, deskundige gids die ons in ruim anderhalf uur heel wat wijzer heeft gemaakt over Delft en de Oranjes. Een aanrader!
Jong stel, Breda
Prachtige stadswandeling door het mooie Delft
Lees verder
Randy is een kundige en vooral ook plezierige gids. Hij neemt je mee in prachtige historische verhalen waar je meteen een beeld bij krijgt. Dat maakt de beleving nóg intenser. Superleuke middag gehad waar nog lang over is nagepraat. Aanrader!
Evelien W
Steptour met gids
Lees verder
Fantastisch getoerd op de step met collega's. Gids André heeft ons 2 uur vermaakt! Leuke weetjes over historisch Delft
Rachel O
Bedrijfsuitje in Delft
Lees verder
Ons bedrijf is al zoveel jaar in Delft gevestigd en wat hoor je veel leuks en nieuws tijdens zo'n stadstour. Onze gids Randy is heel prettig om naar te luisteren en de verhouding wandelen en eten is precies goed. Een aanrader als bedrijfsuitje!
PiriPiri10
Delft herontdekken walking dinner
Lees verder
Wij hebben met de familie een walking dinner toer door Delft gemaakt. Om de groep te blijven boeien is niet eenvoudig, want je praat dan over een zeer gemêleerd gezelschap in de leeftijd van vier tot tachtig jaar. Randy wist daar op een hele goede manier mee om te gaan. En wel zo dat hij ook onze Benjamin kon boeien. Wij hebben als volwassenen Delft ontdekt en dat terwijl wij allemaal uit de regio komen. Ook heeft Randy op een zeer boeiende wijze historische figuren tot leven gebracht. Hij heeft zoveel kennis over de stad dat hij haast over elk pand wel iets kan vertellen. Prima gids, die er voor gezorgd heeft dat wij een hele leuke, leerzame en ook gezellige avond hebben gehad. Als je een walking dinner wilt boeken dan is Randy de perfecte gids.
Jilk2809
Delft ondekken!
Lees verder
Met een internationale groep hingen wij aan de lippen van de gids Randy, zo leuk en leerzaam voor iedereeen ( zelfs voor de Delftenaren). Heel relaxed ongedwongen sfeer en erg interesant en een aanbeveler!
Previous
Next