ontdek meer met een lokale gids Rondleiding delft

Maak een keuze uit één van onze themawandelingen.

StadsgidsDelft heeft een breed aanbod themarondleidingen, zoals onze ‘Historische‘ rondleiding, waarbij u volledig beeld krijgt van de geschiedenis van Delft met al zijn hoogtepunten. Wilt u liever meer weten over een specifiek onderwerp, dan kunt dat bij ons altijd aanvragen. Met de expertise die wij in huis hebben, garanderen wij een mooie en vooral indrukwekkende rondleiding door Delft.

Historisch Delft

Alle hoogtepunten van Delft

Rondleiding Vermeer in Delft

Vermeer in Delft

De schilder en zijn stad

Rondleiding Street Art Delft

Street Art Delft

Kunstzinnige kijk op Delft

Hop & Hofjes Delft

Hop & Hofjes

Verborgen hofjes en biergeschiedenis

Bierwandeling Delft

Bierwandeling Delft

Smakelijke tour door Delft

Silent Disco Tour Delft

Silent Disco Tour

Swingende tour door Delft

Rondleiding Willem van Oranje

Willem van Oranje

Leven van de Vader des Vaderlands

Wandeling in Joods Delft

Wandeling in Joods Delft

steun stichting herinneringsstenen delft

Historisch Den Haag

Mooie stad achter de duinen

Vacature Stadsgids Delft

Vacature Stadsgids Delft

Breng de geschiedenis tot leven

waar staan wij garant voor

lokale gidsen

Wij werken alleen met gidsen uit Delft en directe omgeving, die met veel enthousiasme en passie de leukste tours van Delft verzorgen.

PRIJS

Een privé gids voor uw groep kost €78,50 exclusief btw. De tocht duurt 1,5 uur en voor ieder half uur extra betaalt u €17,50.

100% tevredenheid

Dankzij de positieve feedback van al onze klanten, kunnen wij met zekerheid garanderen dat u een geweldige dag in Delft zult beleven.

max. 20 personen per gids

Kleinere groepen zorgen voor een meer persoonlijke en betere ervaring. Geen schreeuwende gids met een vlag die u moet volgen.

HIstorie & cultuur

Een goede mix van geschiedenis en cultuur. Geen saaie feitjes, maar een volledig en mooi beeld van de prachtige en levendige stad.

7 dagen p/w beschikbaar

StadsgidsDelft staat iedere dag voor u klaar. Een rondleiding in Delft of Den Haag kan op ieder gewenst tijdstip plaatsvinden.

veelgestelde vragen
kun je aansluiten bij rondleiding andere groep?

U boekt bij ons alleen privé gidsen en er worden nooit groepen samengevoegd. Een gids stemt de rondleiding specifiek af op de wensen van de groep.

gaat rondleiding in delft door bij minder weer?

De rondleiding gaat altijd door, dus ook bij regen. Bij extreme weersomstandigheden kan programma worden aangepast of kosteloos geannuleerd.

Blijft de gids wachten als we vertraagd zijn?

Bij vertraging dient u onze gids telefonisch hiervan op de hoogte te stellen. Uw gids zal op u wachten, maar behoudt het recht de tour in te korten.

is de rondleiding fysiek zwaar?

Delft heeft een kleinschalig centrum met slechts korte afstanden tussen de vele hoogtepunten. Onze stadsgids houdt altijd rekening met alle deelnemers in de groep.

betaal ik de gids contant of per factuur?

Vijf dagen voor de geboekte datum ontvangt u van ons een factuur, die binnen 14 dagen dient te worden voldaan. Het staat u vrij om bij tevredenheid onze gids een tip te geven.

kunnen wij ook uit andere thema's kiezen?

De bovengenoemde rondleidingen zijn een selectie van ons aanbod. Onze gidsen hebben een brede kennis en wij stemmen tour graag af op uw interesses.

Heeft u vragen of advies nodig?

Wij zijn ook te vinden op: