ontdek meer met een lokale gids Rondleiding delft

Selecteer thema voor privé rondleiding in Delft

Bent u alleen of met een klein gezelschap, dan kunt eventueel ook kiezen voor een instapwandeling. Bekijk de beschikbare wandelingen en boek een ticket.

Historisch Delft

Lees meer over de rondleiding

Rondleiding Vermeer in Delft

Vermeer in Delft

Lees meer over de rondleiding

Rondleiding Street Art Delft

Street Art Delft

Lees meer over de rondleiding

Hop & Hofjes Delft

Hop & Hofjes

Lees meer over de rondleiding

Rondleiding Willem van Oranje

Willem van Oranje

Lees meer over de rondleiding

Historisch Den Haag

Lees meer over de rondleiding

waar staan wij garant voor

lokale gidsen

Wij werken alleen met gidsen uit Delft en directe omgeving, die met veel enthousiasme en passie de leukste tours van Delft verzorgen.

PRIJS

Een privé gids voor uw groep kost €94,50 inclusief btw. De rondleiding duurt 1,5 uur en voor ieder half uur extra betaalt u €20,00.

100% tevredenheid

Dankzij de positieve feedback van al onze klanten, kunnen wij met zekerheid garanderen dat u een geweldige dag in Delft zult beleven.

max. 15 personen per gids

Kleinere groepen zorgen voor een meer persoonlijke en betere ervaring. Geen schreeuwende gids met een vlag die u moet volgen.

HIstorie & cultuur

Een goede mix van geschiedenis en cultuur. Geen saaie feitjes, maar een volledig en mooi beeld van de prachtige en levendige stad.

7 dagen p/w beschikbaar

Onze gidsen staan iedere dag voor u klaar. Een rondleiding in Delft of Den Haag kan op ieder gewenst tijdstip plaatsvinden.

veelgestelde vragen
kun je aansluiten bij rondleiding andere groep?

U boekt bij ons alleen privé gidsen en er worden nooit groepen samengevoegd. Een gids stemt de rondleiding specifiek af op de wensen van de groep.

gaat rondleiding in delft door bij minder weer?

De rondleiding gaat altijd door, dus ook bij regen. Bij extreme weersomstandigheden kan programma worden aangepast of kosteloos geannuleerd.

Blijft de gids wachten als we vertraagd zijn?

Bij vertraging dient u onze gids telefonisch hiervan op de hoogte te stellen. Uw gids zal op u wachten, maar behoudt het recht de tour in te korten.

is de rondleiding fysiek zwaar?

Delft heeft een kleinschalig centrum met slechts korte afstanden tussen de vele hoogtepunten. Onze stadsgids houdt altijd rekening met alle deelnemers in de groep.

betaal ik de gids contant of per factuur?

Vijf dagen voor de geboekte datum ontvangt u van ons een factuur, die binnen 14 dagen dient te worden voldaan. Het staat u vrij om bij tevredenheid onze gids een tip te geven.

kunnen wij ook uit andere thema's kiezen?

De bovengenoemde rondleidingen zijn een selectie van ons aanbod. Onze gidsen hebben een brede kennis en wij stemmen tour graag af op uw interesses.

Staat uw vraag er niet bij? Dan beantwoorden we hem graag per mail