o, o, den haag

ontdek de mooie stad achter de duinen

wandel met privé gids door koninklijk den haag

Ontdek samen met onze ervaren gidsen het prachtige Den Haag. Wandel langs de statige gebouwen en paleizen en ervaar de bijzondere sfeer van de stad. Onze gids staat op ‘Het Plein’ op u te wachten, De boeiende rondleiding brengt u langs het Binnenhof, hart van de Nederlandse politiek. Een blik op ‘Het Torentje’ mag dan zeker niet ontbreken. Maar er zijn meer hoogtepunten, wat dacht u van de Gevangenpoort en het bloedige verhaal over de gebroeders de Witt. Als Residentiestad mogen de stadspaleizen niet ontbreken en werpt u een blik op het oude Den Haag. In het laatste deel van de wandeling brengt ons naar het statige Lange Voorhout en mag een ‘Haagsch Hopje’ aan het einde niet ontbreken.

Den Haag heeft ook een modern centrum met enorm veel winkelmogelijkheden. Misschien wilt u met onze gids ook Chinatown ontdekken of bezoek één van de vele musea in de stad, zoals het Mauritshuis of het Escher museum. Pak de tram naar Madurodam of Scheveningen en smul van een visje bij ‘Simonis’, als de meeuwen u niet voor zijn!

www.rondleidingdenhaag.nl

Kijk ook eens op onze lokale website voor Den Haag met alle rondleidingen en groepsuitjes in de Residentiestad.

lokale, ervaren stadsgids

Wij verwelkomen u graag in de Residentiestad en tonen u alle hoogtepunten van Den Haag.

uit te breiden

Alle rondleidingen zijn uit te breiden met een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties.

onze prijs per gids:

120 MINUTEN : € 124,50 incl 21% btw
€ 20,00 voor ieder extra half uur.
max. 15 personen per gids voor de beste ervaring.

impressie

Startpunt rondleiding

Het plein

Het Plein in Den Haag is het ideale startpunt voor onze rondleidingen. Slechts enkele minuten lopen van treinstation Den Haag Centraal en onder Het Plein bevindt zich een grote parkeergarage. De gids zal uw gezelschap warm onthalen bij het standbeeld van ‘Willem van Oranje’, midden op het plein. Misschien wilt u liever bij een café, restaurant of vergaderlocatie in het centrum worden opgehaald. Graag bieden wij u die service aan. De rondleiding kan ook bij iedere gewenste locatie in het centrum eindigen.

Den Haag is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

U bereikt de stad het beste via de rijksweg A13 vanuit Utrecht en Rotterdam of de N44 vanuit Amsterdam. U komt dan uit bij het Malieveld en er zijn 4 verschillende P-routes die u dan kunt volgen. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren. Voor ons startpunt volgt u de richting ‘P-Centrum-Noord’. Links passeert u de Koninklijke Schouwburg en direct hierna kunt u linksaf naar de parkeergarage onder Het Plein. 

Meer info: Parkeren Den Haag

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Den Haag te komen. U stapt uit bij Den Haag Cs. In slechts 10 minuten loopt u naar Het Plein en Binnenhof.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Delft. U kunt bijvoorbeeld vlakbij Het Binnenhof aan het Spui op de tram stappen, die snel in Delft brengt . Stap dan uit bij halte ”Prinsenhof’ en loop direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er is een ‘hop on hop off’ locatie beschikbaar dicht bij Het Plein en Binnenhof.

Prinsessegracht – bussen kunnen hier gratis parkeren (max. 12 bussen) en de perfecte locatie om de rondleiding te beginnen.

gerelateerde uitjes

rondleiding

havenstad rotterdam

rondleiding

historisch delft

rondleiding

sleutelstad leiden