een echte verwendagje uit in delft walking & floating lunch

uniek dagarrangement in de historische binnenstad

Geniet van een 3-gangen lunch in drie verschillende Delftse restaurants, maak een ontspannen rondvaart door de historische grachten en verken de stad met onze Delftse stadsgids. Een wel heel bijzonder dagje uit in de Prinsenstad.

Uw groep wordt hartelijk ontvangen in een sfeervol Delfts restaurant, waar u kunt smullen van een heerlijk voorgerecht. Vanuit het restaurant wandelt u naar de rondvaartboot voor een tocht over de historische grachten. Na de rondvaart staat er een smakelijk hoofdgerecht voor u klaar in het historische hart van Delft. Om ruimte te maken voor het dessert verkent u samen met een van onze stadsgidsen de sfeervolle binnenstad. Ter afsluiting van dit bijzondere dagje uit geniet u van een taartje met koffie.

Bij elk restaurant kunt u kiezen uit diverse gerechten, en alle dieetwensen worden in acht genomen. Drankjes in de restaurants worden ter plekke afgerekend of kunnen worden meegenomen in de nacalculatie. Indien gewenst kunnen wij de drankjes opnemen in het arrangement. Het schema en de tijden van het programma kunnen in overleg worden aangepast.

prijs groepsuitje

€ 59,50 p.p. excl. btw
Vanaf 10 personen
€ 56,50 p.p. excl. btw
> 20 personen

inclusief

- 3 restaurants
- 3-gangen lunch
- Kopje koffie/thee
- rondvaart (april t/m oktober)
- privé gids en stadswandeling

programma - DUUR: 5 UUR

12:00 uur : Voorgerecht
13:00 uur : Rondvaart
14:00 uur : Hoofdgerecht
15:15 uur : Stadswandeling met gids
16:15 uur : Taartje met kopje koffie