groepsuitje in delft

ervaar historisch delft met een origineel uitje

een groepsuitje in delft boeken

waar staan wij garant voor

lokale gidsen & begeleiders

Wij werken uitsluitend met lokale gidsen & begeleiders die met veel enthousiasme onze uitjes in Delft tot een succes maken.

100% tevredenheid

Dankzij alle leuke reacties van onze klanten, kunnen wij garanderen dat u veel plezier zult beleven. met onze groepsuitjes in Delft.

7 dagen p/w beschikbaar

Het uitje kan op ieder gewenste dag en tijdstip plaatsvinden. Wij stemmen het programma volledig af op uw wensen.

een uitje in delft

Een groepsuitje in Delft begint bij StadsgidsDelft. Het startpunt voor een leuke teambuilding, familie- of bedrijfsuitje. Wij maken er voor uw gezelschap een fantastisch dagje uit van. Hieronder een klein overzicht van onze groepsuitjes. Het is altijd mogelijk om ieder programma aan te passen of uit te breiden. Neem gerust contact met ons en wij stellen graag een mooi arrangement voor u samen. Bekijk zeker ook eens onze vermakelijke spellen, die met een lunch of diner zijn te combineren. Tot snel in Delft!

onze groepsuitjes in delft

culinaire & culturele avond

walking dinner delft

volledig dagarrangement delft

the delft experience

crimineel spel met 3-gangen lunch

narcos lunch

crimineel smakelijke avond

narcos diner

het oranje dagarrangement

prinsheerlijk delft

uniek spel en 3-gangen lunch

balthasar lunch

bijzondere middag uit in delft

walking & Floating lunch

leer fotograferen met smartphone

fotoworkshop delft

uniek avondje uit in delft

walking & floating dinner

smakelijk verkenning hofstad

walking dinner den haag

typisch hollands proeverij tour

food tour delft

wandel & smul van de sleutelstad

walking dinner leiden

boek nu een groepsuitje voor uw gezelschap

beleef de gouden eeuw in delft
veelgestelde vragen

kun je aansluiten bij uitje van andere groep?

Er worden door ons nooit groepen samengevoegd. Het groepsuitje in Delft is altijd specifiek op de wensen van de klant afgestemd met privé begeleiders.

gaat het groepsuitje door bij minder weer?

Het groepsuitje gaat altijd door, dus ook bij regen. Bij extreme weersomstandigheden kan het spel worden aangepast of kosteloos geannuleerd.

Blijft begeleider/gids wachten als we vertraagd zijn?

Bij vertraging dient u onze gids telefonisch hiervan op de hoogte te stellen. Uw gids zal op u wachten, maar behoudt het recht de tour in te korten.

zijn de groepsuitjes fysiek zwaar?

Delft heeft een kleinschalig centrum met slechts korte afstanden tussen de verschillende activiteiten. Maar een ‘sportieve’ opdracht kan onderdeel programma zijn.

Staat uw vraag er niet bij? Dan beantwoorden we hem graag per mail

beoordelingen

Simone13-13
Walking dinner tour Delft
Lees verder
Via internet Randy gevonden dus maar afwachten wat ons te wachten stond. En wij werden niet teleurgesteld. Samen met een groep Amerikaanse dames uit Aberdeen heeft hij ons prima rondgeleid. Heel ongedwongen en zeer geduldig. De informatie die hij ons gaf was super en ook de restaurants waren heerlijk. Mocht je op een leuke, ongedwongen manier Delft willen leren kennen raad ik Randy van Stadsgids Delft ten zeerste aan!!
Jacco S
Stadswandeling Delft met spelprogramma ‘Broodje Aap’
Lees verder
Met de zeer enthousiaste gids André een superleuke stadswandeling gemaakt met het spel ‘broodje Aap’ erin verwerkt. Veel geleerd en absoluut waar voor je geld. Van harte aan te bevelen!
Carmen ZZ
Delft op z'n best
Lees verder
Een eerste kennismaking met Delft onder leiding van gids Randy werd door ons gezelschap als bijzonder prettig ervaren. Het begon al bij het leggen van het eerste contact per e-mail: een vlotte reactie waardoor de rondleiding al snel geregeld was. Randy is een ervaren, deskundige gids die ons in ruim anderhalf uur heel wat wijzer heeft gemaakt over Delft en de Oranjes. Een aanrader!
Jong stel, Breda
Prachtige stadswandeling door het mooie Delft
Lees verder
Randy is een kundige en vooral ook plezierige gids. Hij neemt je mee in prachtige historische verhalen waar je meteen een beeld bij krijgt. Dat maakt de beleving nóg intenser. Superleuke middag gehad waar nog lang over is nagepraat. Aanrader!
Evelien W
Steptour met gids
Lees verder
Fantastisch getoerd op de step met collega's. Gids André heeft ons 2 uur vermaakt! Leuke weetjes over historisch Delft
Rachel O
Bedrijfsuitje in Delft
Lees verder
Ons bedrijf is al zoveel jaar in Delft gevestigd en wat hoor je veel leuks en nieuws tijdens zo'n stadstour. Onze gids Randy is heel prettig om naar te luisteren en de verhouding wandelen en eten is precies goed. Een aanrader als bedrijfsuitje!
PiriPiri10
Delft herontdekken walking dinner
Lees verder
Wij hebben met de familie een walking dinner toer door Delft gemaakt. Om de groep te blijven boeien is niet eenvoudig, want je praat dan over een zeer gemêleerd gezelschap in de leeftijd van vier tot tachtig jaar. Randy wist daar op een hele goede manier mee om te gaan. En wel zo dat hij ook onze Benjamin kon boeien. Wij hebben als volwassenen Delft ontdekt en dat terwijl wij allemaal uit de regio komen. Ook heeft Randy op een zeer boeiende wijze historische figuren tot leven gebracht. Hij heeft zoveel kennis over de stad dat hij haast over elk pand wel iets kan vertellen. Prima gids, die er voor gezorgd heeft dat wij een hele leuke, leerzame en ook gezellige avond hebben gehad. Als je een walking dinner wilt boeken dan is Randy de perfecte gids.
Jilk2809
Delft ondekken!
Lees verder
Met een internationale groep hingen wij aan de lippen van de gids Randy, zo leuk en leerzaam voor iedereeen ( zelfs voor de Delftenaren). Heel relaxed ongedwongen sfeer en erg interesant en een aanbeveler!
Previous
Next