compleet dagje uit voor uw groep in delft dagarrangement delft

een perfecte kennismaking met historisch delft

Geniet van alle hoogtepunten in Delft tijdens deze culturele dagtrip. Uw dag begint met koffie en taart in het hart van het historische centrum van Delft. Een stadsgids verwelkomt u voor een privérondleiding in de Nieuwe Kerk, beroemd om de Koninklijke grafkelders en het praalgraf van Prins Willem van Oranje. De dag vervolgt met een stadswandeling door het oude centrum, die eindigt bij uw lunchlocatie. Na de lunch staat er een schilderachtige rondvaart door de historische grachten van Delft op u te wachten.

Na de rondvaart blijft er voldoende tijd over om, met alle aanwijzingen van onze stadsgids in gedachten, meer te ontdekken. Met het kaartje van de kerk heeft u de mogelijkheid om zelfstandig de Oude Kerk te bezoeken. Het is ook mogelijk om de Koninklijke Porceleyne Fles (Royal Delft) te bezoeken voor een compleet dagje uit in Delft.  Geeft dit aan bij uw aanvraag, dan nemen wij dit mee in onze vrijblijvende offerte.

Het programma en aangeboden activiteiten zijn in overleg aan te passen. Sommige groepen beklimmen graag de kerktoren, willen liever een actief spel of boeken graag bepaalde onderdelen zelf. Dat is voor ons geen enkel probleem! Wij verzorgen graag voor u een mooie dagje uit in Delft.

prijs groepsuitje

€ 49,50 p.p. excl. btw
Vanaf 10 personen

inclusief

- Koffie met taart
- Privé gids en stadswandeling
- Entreekaart Oude & Nieuwe Kerk
- Lunch met drankje
- Rondvaart

programma - DUUR: 4,5 UUr

10:30 uur : Koffie met taart
11:00 uur : Rondleiding Nieuwe Kerk
11:45 uur : Stadswandeling Delft
12:45 uur : Lunch met drankje
14.00 uur : Rondvaart
15.00 uur: Einde programma

Geef een reactie