Walking Dinner Delft

walking dinner in delft is een culturele & culinaire verkenning

De Walking Dinner in Deft is een sfeervol en smaakvol groepsuitje, waarbij u niet alleen de historische stad leert kennen maar ook 3 mooie restaurants in Delft. De Walking Dinner Delft is een bijzonder uitje om een verjaardag, jubileum of reunië te vieren. Regelmatig laten wij ook internationale bedrijven op deze bijzondere wijze met de stad kennismaken en kan er bij ieder restaurant in een andere setting getafeld worden.

De Walking Dinner begint met een voorgerecht in een leuk Delfts restaurant, en waar u warm wordt ontvangen door onze lokale gids. Na het voorgerecht zult u een eerste privé rondleiding krijgen door Delft Voor StadsgidsDelft staat centraal dat u een plezierige avond beleefd en niet wordt overgoten met saaie en droge feitjes over de stad. U zult genieten van de rondleidingen en de geselecteerde restaurants voor deze avond, die vooraf met u zijn afgestemd. 

De tijden voor het programma zijn in overleg aan te passen en met alle dieetwensen kan rekening worden gehouden. De eerste 2 gangen kunt u zelf kiezen en de Walking Dinner Tour wordt afgesloten met een smakelijk Grand Dessert.

prijs groepsuitje

€ 69,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen

inclusief

- 3 restaurants
- 3-gangen diner
- 2 drankjes & kopje koffie/thee
- Privé stadsgids

programma - DUUR: 4,5 UUR

18:00 - 19:00 : Voorgerecht met drankje
19:00 - 20:00 : Stadswandeling met gids
20:00 - 21:00 : Hoofdgerecht met drankje
21:00 - 21:45 : Vervolg stadswandeling
21:45 - 22:30 : Nagerecht met kopje koffie

gerelateerde groepsuitjes

crimespel & 3-gangen diner

narcos diner

volledig dagarrangement

the delft experience

uniek spel & 3-gangen lunch

balthasar lunch tour

Startpunt groepsuitje

historisch centrum

Het kan per groepsuitje verschillen waar het programma begint. Het zal altijd een locatie in het historisch centrum zijn. Onze gids of begeleider zal u altijd warm onthalen.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.